Shkolla mesme profesionale "Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka" Kaçanik
Oferte per eskursion ne Shqiperi
oferta per eskursion 2017 new.pdf
Adobe Acrobat Document 128.7 KB
Oferta per maturant
oferta NEW.pdf
Adobe Acrobat Document 308.8 KB
ofertat per Maturant.pdf
Adobe Acrobat Document 229.9 KB
oferta per foto new.pdf
Adobe Acrobat Document 214.2 KB

Takimi përshëndes i Vonia Adamas me kolektivin e Shkollës së mesme profesionale "Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka" Kaçanik

Ofertë .
Kërkesë për ushqim 2016.pdf
Adobe Acrobat Document 182.6 KB
Ofertë
Kërkesë shërbimi muzikor2016.pdf
Adobe Acrobat Document 173.2 KB
Ofertë për foto
OFERTË FOTO 2016.pdf
Adobe Acrobat Document 30.6 KB

Të rejat e ngjarje

Oferta - Foto matura 2015
oferta për pano.pdf
Adobe Acrobat Document 88.2 KB

 

Promovimi Librit: URAGANI I UÇK-së

Sot,  më 03 Maj 2014, në ora 12, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë.
është bërë promovimi  Librit: URAGANI I UÇK-së(kushtuar heroit të kombit Feriz Guri - Ing.i dipl. i elektroteknikës), filmit dokumentar: FLAKADANI I UÇK-së(Komandant SHPATA), si dhe promovimini këngës së Ilir Shaqirit - kushtuar heroit Feriz Guri

Me këtë rast u tha se gjaku i dëshmorëve u bë gurthemel i lirisë dhe shtet-ndërtimit të Kosovës.

               ...    Për më shumë kliko ... këtu

Projekti i Emblemes se Shkolles

 

Çaste nga manifestimi  i festave të 7@8 Mars 2014

Quizi -7 mars 2014