Shkolla mesme profesionale "Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka" Kaçanik

Të rejat e ngjarje

Kërkesë ofertimi për ekskursion në Shqipëri

oferta+2014 (1).............doc
Microsoft Word Document [218.5 KB]
Download

            AKTIVITETET E PLANIFIKUARA PARA PËRFUNDIMIT
                TË VITIT SHKOLLOR      2013/14 

 

 

PROVIMET E KLASËS    26 dhe 27.05.2014

Përfundimi i mësimit për maturantë      14.05.2014

Mësimi ishtesë i nx.maturantë      20 -30.05.2014

Riprovimet për maturantë  29 dhe 30.05.2014 - ora 1400

Rezultati i riprovimeve        30.05.2014 – ora- 1500

Paraqitja e provimit të maturës    14.05.-04.06 2014

                            

              

      Për ma tepër kliko …     këtu

 

Promovimi Librit: URAGANI I UÇK-së

Sot,  më 03 Maj 2014, në ora 12, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë.
është bërë promovimi  Librit: URAGANI I UÇK-së(kushtuar heroit të kombit Feriz Guri - Ing.i dipl. i elektroteknikës), filmit dokumentar: FLAKADANI I UÇK-së(Komandant SHPATA), si dhe promovimini këngës së Ilir Shaqirit - kushtuar heroit Feriz Guri

Me këtë rast u tha se gjaku i dëshmorëve u bë gurthemel i lirisë dhe shtet-ndërtimit të Kosovës.

               ...    Për më shumë kliko ... këtu

Projekti i Emblemes se Shkolles

 

Çaste nga manifestimi  i festave të 7@8 Mars 2014

Quizi -7 mars 2014