(Raporti+i+Vetëvlerësimit).pdf
Adobe Acrobat Document 2.4 MB
Raporti i Vetëvlerësimit 2010/2011
Raporti i Vetëvlerësimit.doc
Microsoft Word Document 2.7 MB

Këtu mund ti leni komentet e juaja !

 

Comments: 3
 • #3

  Obat Amandel Herbal Paling Ampuh (Wednesday, 23 May 2018 23:14)

  Obat Amandel Herbal Paling Ampuh
  http://asyifahealth.com/obat-amandel-herbal-paling-ampuh/
  http://bit.do/egJmz


  http://asyifahealth.com/cara-mengobati-penyakit-hepatitis-a-b-dan-c/
  http://asyifahealth.com/obat-abses/
  http://asyifahealth.com/obat-abses-kepala-dan-leher/
  http://asyifahealth.com/obat-abses-kulit/
  http://asyifahealth.com/obat-abses-otak/
  http://asyifahealth.com/obat-abses-otot-herbal/
  http://asyifahealth.com/obat-abses-parafaringeal-herbal/
  http://asyifahealth.com/obat-amandel-herbal-paling-ampuh/
  http://asyifahealth.com/obat-bronkitis-kronis-herbal/

 • #2

  Skender Topalli (Tuesday, 19 November 2013 12:45)

  Falemnderit prof. Gazmendi per fjalet e mira per pune time, por duhet ta dini se ky raport eshte per here te pare dhe se ka dobesi e veta po si do qe te jete do te mundohem qe ne vitet ne vijim raporti i shkolles te jete sa me objektiv dhe te qaseni edhe ju por edhe te tjeret per te dhene nje kontribut edhe me te çmuar ne lidhje me kete.

 • #1

  Gazmend Deda (Tuesday, 19 November 2013 07:46)

  Raporti i vet vlersimit me pelqej shum se po paraqet te dhena te sakta per ter publikun dhe po ju krijon nje mundesi ter atyre qe deshirojn te din per punen ne SHMP komplimente profi .Skender per punen qe keni ber